innovate with the cloud
DE STARTDE IMPLEMENTATIEDE VERANDERINGHET PRODUCT

de start

Zelfs koeienmelk heeft onze software nodig.

Door onze eerdere ervaring met digitalisering van bedrijfsprocessen kwamen we in gesprek over de bedrijfsbrede wens meer inzicht en controle over human resource budgetten te krijgen. Tijdens de inventarisatie ontdekten we dat digitalisering het proces voor managers kon vereenvoudigen. Daarnaast had hetzelfde systeem de mogelijkheid een gepersonaliseerde toegang tot informatie en bedrijfssystemen te zijn.

Door slim IT in te zetten kon de implementatie over alle lagen in het bedrijf verbeteringen brengen. En dat hebben we gedaan.

In het kort

28.000 gebruikers

Live in 20 landen

4 integraties

Het product

Digital Workplace Resource Center

De implementatie

Zo is het proces gegaan

Middels designsessies hebben we in samenwerking met de klant de functionele eisen, de te integreren systemen en de daarvoor benodigde data bepaald. Tijdens zo'n sessie bespreek je, aan de hand van één of meerdere ontwerpen, de toekomstig te ontwikkelen functionaliteiten en nuances van het systeem. Hoe gaat het werken en hoe zorgen we ervoor dat het systeem zo eenvoudig mogelijk werkt.

Tijdens de implementatie zijn er meerdere sessies geweest, zodat geleidelijk de specificaties uitgebreid of verbeterd konden worden. Natuurlijk is er in samenwerking getest voordat er systemen werden gepubliceerd.

De oplossing die we hebben geïmplementeerd is een combinatie van twee van onze producten de digital workplace en het resource center.

de verandering

Mooie resultaten.

Voor werknemers
De digital workplace is gelanceerd in 20 landen in verschillende talen voor een groot aantal gebruikers. Zo kan iedereen bij gepersonaliseerde systemen en informatie.

Voor managers & beleidsvoerders
Een manager kan zijn HR budget besteden door een positie beschikbaar te stellen. Deze aanvraag dient goedgekeurd te worden door een beleidsvoerder. Daardoor wordt het beleid automatisch uitgevoerd.

Natuurlijk zullen er soms beslissingen moeten worden nagekeken door beleidsvoerders, dus is een onderdeel van de transparantie de auditing tool voor het resource center.

Na goedkeuring wordt de positie automatisch gepubliceerd met data vanuit SuccessFactors op zowel Randstad, USG People als Interim People. Deze workflow versimpelt het proces enorm, dit geeft een betere ervaring voor managers gedurende het proces.

Het product

Digital workplace

Geef je werknemers 24/7 toegang tot gepersonaliseerde informatie en bedrijfssystemen op één plek.

&

Resource center

Digitaliseer je beleidsvoering op het gebied van HR. Vereenvoudigde processen, transparantie en geautomatiseerde integraties geven jouw organisatie de tools om resource processen op grote schaal te beheren.

Wil je ook ontdekken wat onze systemen voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op en we plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op