Update
terug naar magazine

Jul

2020

3 Bossche boten, 1,5m pizza's en micro-pings

Rara, wat hebben 3 Bosche boten, 1,5m pizza's en micro-ping met elkaar gemeen? Ze kwamen allemaal voor op de teamavond in juli 2020.

Het programma begon met een cultureel verantwoorde tocht door de Bossche grachten. De 3 boten gaven elk voldoende "sneezing space". Terwijl de boten over de ongerepte wateren voortbewogen werden we tig lokale historische verhalen over de Bossche grachten wijzer.

Na onze intellectuele honger gestild te hebben werd het tijd voor gevulde magen. De 1,5m pizza's konden niet ontbreken in deze tijden en werden rond het avondgloren verorbert. Wie denkt dat de pizza's daadwerkelijk een straal van 1,5 meter hadden heeft een eufemistisch optimistische kijk op onze processing speed en opslag capciteit van onze stumach pods.

Om onze ping tests aan te scherpen hebben we elkaar uitgedaagd. Beantwoord elke ping met "pong". De reactie snelheid stond centraal. Het vermoeden bestaat dat de top score ongeveer 233.333 ms was. De exacte logging hebben we hier niet op bijgehouden. Hoewel sommige pods faalden op sommige pings, omdat sociaal verantwoorde vloeistoffen reeds de bottleneck voorbij waren, hebben we het toch leuk gehad.

Op de volgende! Cheers!

terug naar magazine